VILLASKOGSHUSET

MRS MIGHETTO – THE FORGOTTEN TIVOLI!

Vid midnatt lanserar Mrs Mighetto den nya kollektionen ”The Forgotten Tivoli”. Du kan redan nu bevaka din favorit ur kollektionen för att få ett meddelande så fort kollektionen kan börja beställas. Kollektionen säljs även denna gång i en begränsad upplaga. Som alltid ligger det mycket kärlek bakom dessa underbara print!

Se och bevaka kollektionen HÄR!MISS PENNY – Få personer skulle gissa att Penny har sådan skarptänkt humor och en näst intill obegränsad förmåga att analysera sin omgivning. Miss Penny har två viktiga attribut, sin tidtagarmanick och sina lockar. Hon blev utvald att styra över tivolit när lockarna en gång visade sig dirigera hennes inbyggda klocka.

MR BILL – Bill har vant sig vid att bo på ett bortglömt ställe. Uppdraget är viktigare än hans plats. Hans öde bestämdes långt före han föddes och kanske är det därför han aldrig ifrågasatt det. Hans gåva är att se in i en tänkbar framtid vilket gör honom till den bästa beslutsfattaren. Vännerna brukar skoja om att han kommer från en annan tid, och kanske är det precis vad han gör.

THE FORGOTTEN TIVOLI – Ingen tror längre på historierna om det bortglömda tivolit. Som en saga som fallit ur tiden. Länge pratade man om det, men nu tycks tivolit helt glömts bort. Det fanns historier om figurer med speciella krafter som lyckats stanna tiden och som klarat av att gömma sig från världen. Ryktet säger att man räddade några utvalda hjältar till ett mycket hemligt ställe då det onda försökte utplåna det goda. Men det var så länge sedan att ingen längre bryr sig om att söka efter sanningen…

Hela kollektionen hittas här!VIMPLAR – Dubbelsidiga vimplar i papper för barnrummet. Pappersfigurerna hänger i grå tvinnad tråd blandat med vackra träkulor. Tryckt på 1100 gram matt papper.

Kollektionen säljs som vanligt i en begränsad upplaga – LIMITED EDITION.
Lanseras den 15 september 2017.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats