VILLASKOGSHUSET

NÄR INSPIRATIONEN TRYTER!

Vi har alltid haft svårt att hitta på middagsmat på vardagarna – inget unikt med det. För ett och ett halvt år sedan bestämde vi oss så för att testa matkasse och valet av leverantör föll då på Citygross. Vi beställde Bamses Barnkasse för barnfamiljer, men det finns ju huuur många olka varianter som helst för t ex vegetarianer, vikt väktare, laktosintolleranta etc. alltså hur galet smidigt är inte detta??? Vet inte hur mycket tid vi lagt ner på att varje vecka springa runt i butiker, komma på nya middagar som ändå tillslut blir same-same och hur mycket det kostat. Vi är riktiga småhandlare och det märks enormt på matbudgeten, men det blev ändring på det iom matkassen.
 Kassen kommer varje måndag och att få hem fyra färdigkomponerade middagar är ju rena rama lyxen. Sååå skönt att slippa tänka på det. Lite måste man såklart ha hemma i form av basvaror, men man får alltid ut ett mail med vad som förutsetts och så kan man enkelt beställa till de varor man saknar – hepp!
 
Det finns även fruktkasse och grönsakskasse för den som vill ha extra hemma – perfekt när barnen ska ha med sig frukt till skolan varje dag nu när det kör igång igen.
 Exempel på hur recepthäftet ser ut – alltid med tips på vad de små kan hjälpa till med!
 
Både recept, lista på varor som kommer att komma i kassen och, som sagt, vad man behöver ha hemma i form av basvaror kommer som mail veckan innan och om man t ex vet med sig att man vill ha till lite extra matlådor kan man alltid beställa till lite extra. I Citygross matkassar är det alltid svenskt kött och färsk fisk, enkla och goda recept, färdigplanerade veckomenyer för hela familjen och det är ingen bindningstid – man kan pausa prenumerationen när som helst!
Just nu kan ni få 250 kr rabatt på er första matkasse!!! Gäller endast nya kunder och på er första beställning och ej på Flexkassen. Ange bara kod LIVSPUSSEL2017 i kassan! Giltig till och med 2017-09-04! In å kika HÄR på alla matkassar som man kan välja på!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats