VILLASKOGSHUSET

NEW-IN!

Häromdagen fick vi i samarbete med Färg & Form hem ett nytt påslakan-set, en ljuvlig filt, tre finfina och praktiska förvaringsaskar och ett urgulligt förkläde! Gillar de stilrena mönstren och dova färgerna som passade perfekt in i lillasysters rum! Vi älskar ju som bekant grått, vitt och rosa =) 

Vi har länge funderat på att göra en myshörna i rummet och nu gjorde vi slag i saken. En madrass med vitt överdrag, kuddar från Ellos och Miniroom och kudden med de underbara molen från Färg & Form fick plats och gjorde det hemtrevligt och ombonat i hörnan.Pricken över i – att alla Pixi-böckerna fick plats i en av de fina askarna i tjock papp från Färg & Form!Filten i ull passar bra att ha när man läser sagor! Sen vi fick hem filten ska lilla L ha den varje gång det är sagostund – älskade gullunge!!!

Förklädet får hänga i lekköket tills helgen då vi ska baka lite inför Valborg. Askarna passade riktigt bra här med att lägga all leksaksmat i. Gillar att ha ordning och reda och det har snittat av sig på lilla L – hon städar och plockar gärna på sitt rum! =)Hoppas ni får en riktigt bra sista April-vecka! Vi laddar som sagt för Valborg på söndag då vi åker till goda vänner och grillar och tittar på Valborgsmässo-eld. Så härligt med traditioner!

Är ni sugna på att titta mer på Färg & Form’s sortiment kan ni kika in hos bland annat Miniroom och Lekmer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats