VILLASKOGSHUSET

NEW NAILS!

Ungefär var fjärde vecka går jag och gör mina naglar hos finaste DivaStyle by Vic Magnusson! Hon är mamma till en av Antons klasskompisar och har nagelsalong här i närheten där vi bor. Testade på att göra naglar för första gången i oktober förra året och sedan dess är jag fast – haha!
Men igår hade jag faktiskt bokat tid för att ta bort dom över sommaren. Tror ni inte att jag kom ut med ett par sprillans nya naglar iaf?! 😉 Ångrade mig på eftermiddagen och ringde och sötaste Vic bara fnissade! ”Hade faktiskt helt ärligt förväntat mig att du skulle komma tillbaka nästa vecka och vilja göra naglar igen om vi hade tagit bort dom idag”! She knows me!!!Så, den här gången blev det French fade – min absoluta favorit – och säsongens nya glitter på några av naglarna. Vad tycks?!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Hej!

  Din blogg har blivit nominerad i tävlingen Årets Babyblogg 2017 av dina läsare. Vi har gått in i nästa tävlingssteg och nu är det dags att samla röster! Be dina läsare rösta på dig här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/, använd gärna det grafiska materialet som finns tillgängligt under fliken Badges på tävlingssidan!

  De fem bloggar som har flest röster den 11/6 klockan 23.59.59 går vidare till Juryomröstningen! Du har chans att vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i en vecka!

  Lycka till!

  /Sofie på Babyshop

stats