VILLASKOGSHUSET

NJUT AV HÖSTEN!

Hösten är här och därmed skördetider. Vi har t ex jättemånga äppelträd på vår tomt, men i år verkar våren ha varit riktigt usel, för vi har bara fått några enstaka små ynkliga äpplen som knappt räcker till en paj! ?

Därför är det extra KUL att Kiviks Musteri bjudit oss på mustprovning med en unikt framtagen Årets Skörd-box! ??Mina barn älskar must och dricker det ofta och gärna. Visste ni att det inte alltid är det godaste äpplet som ger den bästa äppelmusten? Varje must är unik och variationen är stor mellan olika äppelmuster. Komplexiteten vad gäller smak och kvalitet blir ännu mer uppenbar om man jämför olika muster med varandra.

Vi har fått smaka 4 olika sorters must, både stilla och mousserande, och med boxen kom också en lärorik och inspirerande mustskola.

Passade på att fota och smaka (en sort tog slut direkt!!!) när vi planterade våra fynd från Blomsterlandet i lördags. Lilla L är en riktig linslus så hon skulle naturligtvis vara med!Vi målade pumpor också – blivit inspirerad av alla duktiga här på Vimedbarn.se! ? Vi testade att måla med hobby lack från Panduro och det gick strålande. Mina blev guldiga och vita/grå och lilla L målade i alla möjliga vackra färger med glitter och ”tjuvspår”! Visar resultatet i separat inlägg i veckan!

Ha en riktigt skön kväll!!! ?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats