VILLASKOGSHUSET

NYTT MOTIV MRS MIGHETTO!

LIMITED EDITION // KOMMER SNART

MISS DELLA

Nu finns det nya motivet ”Miss Della” från Mrs Mighetto att beskåda hos Miniroom.se!Miss Della lanseras på Alla Hjärtans Dag (14/2) och denna gång går 25 kr per såld poster oavkortat till Hjärnfonden och deras arbeta med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan. Miss Della är skapad av Mrs Mighetto i samarbete med Ditte Svanfeldt och de ljuvliga bilderna är tagna av fotograf Malin Lindner.

Miss Della –  I taket lyser stjärnorna och glitter regnar ner i Miss Dellas bruna lockar. Hon dansar i takt till låga toner och hennes oövervinneliga styrka fyller rummet. Tiden stannar och Miss Della sprider magi, idag är det glitter och fjärilar. Här och nu är alla tillsammans och kärleken besegrar allt.

Miss Della föddes med en cp-skada. Beskedet kom redan när hon låg i magen. Della förstår och känner så mycket, men har aldrig kunnat prata, inte heller kunnat gå. Della lever på begränsad tid med sin mamma och pappa. Begränsad tid med sina syskon. Miss Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.   

Det går redan nu att bevaka Miss Della. Klicka här för att bevaka lager – så får du ett e-post meddelande så snart Miss Della går att börja beställa. Missa inte lanseringen den 14/2!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats