VILLASKOGSHUSET

POMPdeLUX

image

Lilla L och jag var på visning av den fina höstkollektionen från POMPdeLUX förra lördagen och GISSES så mycket fint AW16 har att bjuda på! Snabb leverans var det också! Tänkte jag skulle visa vad vi beställde, då det är många som frågat på instagram!

image

Årets söta tyllkjol kunde vi inte motstå! Grå med guldprickar kommer att passa perfekt till höstens och vinterns kalas!

image

Denna mjuka och goa tisha med lång ärm var ju bara ett måste och kommer passa lika bra på föris som till fin.

image

Denna underbart följsamma klänningen blev jag störtförälskad i (sååå synd att den inte finns till oss mammor!) för både färgerna och tyget är så himla fint! Blir härlig att ha på föris med ett par leggings eller stumpbyxor.

image

”Mamma, DEN vill ja ha!!!” utbrast lilla L när hon provade POMP’s bomberjacka! Fuskpäls på utsidan och glansig och mjuk insida. Såklart ungen skulle ha den!!! Återigen nåt jag själv  skulle kunna tänka mig att ha:-)

image

Detta sköna set i microfleece kommer vi hänga på föris att ha under skalkläderna när det börjar bli kyligare i höst och under overallen i vinter.

image

Strumpor och strumpbyxor kan man väl aldrig få för mycket av?!:-)

image

Sist men inte minst – vinterns overall och vantar i Plum! Ska bli riktigt spännande att testa POMP’s funktionskläder, har ingen erfarenhet av dom sedan tidigare. Får se om det blir ännu en beställning längre fram – årets kollektion var verkligen gullig och färgerna rosa/grått och plum passar lilla L så bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. villaskogshuset123

      Ja, underbara sötsaker som vi använder flitigt! Längtar tills overallen skall börja användas:-)

stats