VILLASKOGSHUSET

RABATTKOD TWISTSHAKE!

Som ambassadör för Twistshake testar vi den nya Twistshake Kid Cup FruitSplash!!! Lillasyster tyckte det var en perfekt grej och har själv skakat sin egen fruktdryck i helgen med sönderskurna jordgubbar och blåbär – yummy!!!

Kid Cup FruitSplash är den perfekta flaskan för barn som har vuxit ur sin nappflaska och lär sig att dricka ur glas eller muggar. Den spillfria pipen stödjer barns aktiva livsstil utan att riskera spill och kladd. Det lättgreppade handtaget tillåter spännande lekar.

FruitSplash är en revolutionerande uppfinning från Twistshake. Man är först i världen med denna geniala lösning som låter både barn och förälder skapa fantastiska drycker. Blanda vatten och dina favoriter från frukt- och bärvärlden i din sippy. Skaka sedan för att skapa en välsmakande, naturlig och hälsosam fruktdryck.

DETALJER

BPA, BPS, BPF-fri – säker för både dig och ditt barnPP-plast – tillverkad i förstklassigt polypropen

Spillfri pip – så att ditt barn kan leka utan kladdExtra bred flaskhals – otroligt lätt att rengöra och fylla på

Ergonomisk design – lätt att greppa och hålla i även under energisk lek!

Frukt-mixer – Genial frukt-mixer som ger drycken en hälsosam och välsmakande frukt-kick!

Just nu kan jag erbjuda mina fina följare 20% rabatt på HELA Twistshake’s sortiment! Ange koden ”villaskogshuset20” i kassan!

FruitSplash finns i storlekarna 8+ samt 12+ månader samt tio olika färger och har ett mixernät som söndrar eventuell frukt och därmed smaksätter vattnet i pipmuggen. Finns endast i begränsad upplaga!

Puss & Kram / Tesse


I samarbete med Twistshake

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats