VILLASKOGSHUSET

SNO STILEN!

Sänghimmel // Ljusslinga // Wallstickers // Virkad matta // Bomullsmatta // Lammskinn // Klädställning // Förvaringskorg // Hushylla

Idag tänkte jag visa hur ni kan skapa samma stil som i lilla L’s rum! Den söta ljusrosa sänghimlen och allt annat ni ser på bilden går dessutom att fynda HÄR med 20% rabatt just nu – ange bara koden 355403 i kassan så aktiveras erbjudandet!*Sänghimlen finns i fyra fina färger – petrol, ljusgrå, ljusrosa och vit! Sänghimmel i rund modell med tyg av bomull och toppring av bambu, Ø 60 cm. 200 cm tyg från ringen och ned. Vidd längst ned 800 cm.Ljusslingan ger ett mysigt sken och vi flyttar runt den lite överallt – i tältet, i ett mörkt hörn eller bara hängandes över sängen. Den har 16 vita garnbollar med LED-lampor så man behöver inte vara orolig att den blir varm vilket är ett stort plus tycker jag=)Denna grymma hushyllan är lite funkisinspirerad och passar i de flesta rum. Vår är ju annars lite traditionell, men denna känns kul och kan hängas på väggen eller ställas. Höjd 70 cm, bredd 50 cm, djup 30 cm.​Den omåttligt populära klädställningen från Kids Concept hade varit en dröm här hemma, men vi har för lågt i tak:-( Var ju dock bara tvungen att tipsa om den i och med att den nu går att fynda till ett så bra pris!Koden gäller även hela övriga sortimentet inkl varumärken och möbler* HÄR så passa på!

Jag lägger upp fyndtips ända fram till onsdag 15/2 dvs så länge koden gäller!
*Villkor

Nybeställning på kläder, skor, möbler, hemtextil, inomhusbelysning,tapeter eller mattor på Ellos.Gäller max en gång per kund, t.o.m. 2017-02-15.Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varormärkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX,Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten.Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.

Innehåller annonslänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats