VILLASKOGSHUSET

THINK PINK – ROSA TESTAGRAM OCH MER OM ROSA BANDET!

Årets Rosa Band, design Alicia Vikander.

Cancer är något som berör oss alla. 1 av 3 får cancer, men alla drabbas. Tillsammans gör vi skillnad!

Med cancerdrabbade i familjen lever jag dagligen i ständig skräck för att denna vidriga sjukdom även ska drabba mig, maken eller barnen. Min älskade mamma fick en tumör i njuren för snart två år sedan och lever idag med bara en njure, farmor fick bröstcancer för tre år sedan och har opererat bort ena bröstet och farfar, farbror och en av mina mostrar har förlorat kampen mot cancer.

Jag vill verkligen att man nån gång ska hitta ett sätt att bli av med denna avskyvärda sjukdom, stödjer Cancerfondens arbete regelbundet och beundrar det hårda arbete de lägger ner på att bidra till forskning kring cancer. Därför blev jag så glatt överraskad denna första månad jag fick hem en box från Testagram – oj, vilken ROSA och fin box!

Som mottagare av oktober-boxen är man med och stödjer Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj och därmed svensk cancerforskning med 42kr genom P&G:s sponsorskap. Månadens produkter är alla en del av P&G:s ”rosa produkter” där varje köp på rosa displayer i din butik skänker pengar till cancerforskningen för att färre ska drabbas och överleva cancer.I boxen fanns Yes Platinum Original (1,50kr till Cancerfonden) som ska 3 ggr snabbare än Yes Original med att tränga igenom fett! Maken får testa, det är han som sköter disken=)Vidare fanns det en smidig rakhyvel från Gillette – Venus Embrace Snap, perfekt för gymväskan (7kr till Cancerfonden), Sköljmedel Leonor Gold Orchid (1,50kr till Cancerfonden) som doftade ljuvligt och hindrar tyget från noppor och ett pkt Always Liners (2kr till Cancerfonden). Vill du läsa mer om vilka produkter som ingår i Rosa Bandets kampanj kan du göra det HÄR!

Det söta Rosa Bandet som Alicia Wikander designat för Cancerfonden i år (30kr till Cancerfonden) har vi redan, men ååååå, vad jag tycker det är FINT! Ska ge bort det till en när och kär!Med i Testagrams box fanns även ett blad om Bröstskolan, viktig information om hur du undersöker dina bröst i tre enkla steg som du kan läsa mer om HÄR. Om du har god kännedom om dina bröst kan du lättare upptäcka eventuella förändringar. Prognosen är bäst i de fall där bröstcancern upptäcks tidigt!!!Hoppas verkligen ALLA kollar sina bröst regelbundet! Jag har precis varit på min första mammografi (jaja, jag är SÅ gammal:-) och det är bland den viktigaste kontrollen man kan göra tycker jag. Gå på mammografikontroll när du blir kallad – även om du känner dig fullt frisk. Det blir en check-up på din status och eventuella förändringar kan hindras i god tid. Tyckte inte alls att det gjorde ont eller var obehagligt, sköterskorna som jobbar med detta har gjort tusentals mammografier och är superduktiga! De vet att många är nervösa och oroliga och är otroligt bra på att hantera olika situationer och ger lugnande ord på vägen.

Så himla BRA gjort av Testagram att uppmärksamma Rosa Bandet nu i oktober! Vill du också ha en rosa oktoberbox och stödja Cancerfonden med 42kr är det inte för sent! Gå in på Testagram och registrera dig senast 31/10!

Vill ni kan ni läsa mer om Rosa Bandet-kampanjen på cancerfonden.se/rosabandet

1 av 3 får cancer, men alla drabbas. Tillsammans gör vi skillnad!

P&K / Tesse

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats