VILLASKOGSHUSET

TIPS ADVENTSKALENDRAR!

Bild från Panduro

Vi kör på egendesignad julkalender i år igen med påsar från Panduro som skall fyllas med diverse små överraskningar! Beställde påsar i natur och klämmor och nummer har vi sedan innan.

Frågan är nu bara – vad fylla påsarna med???

Frågade sonen vad han önskar att nissarna lägger i adventskalendern i år och han önskade tatueringar, vattenballonger, ”lysgrejer” (!) och sen har jag själv kommit på badbomber, coola nyckelringar att hänga på skolväskan, men behöver mer inspo.

Vad lägger ni i era adventskalendrar eller köper ni helt enkelt färdiga???

Hittade lite inspo på fina julkalendrar på pinterest – enjoy!!!Adventskalender från ljuvliga Numero74 som jag är sååå sugen på till lilla L! Finns i både natur och vitt!Tändsticksaskar för de små paketen!En variant är ju att ha adventskalender som man öppnar just på advent, dvs endast fyra gånger!Fast visst ÄR det roligt att få en överraskning var dag fram till julafton så längtan inte blir alltför stor!Att hänga paket på en gammal stege är ju en helt underbar ide!!!Enkelt och bra med en pinne från skogen.Eller varför inte en gammal galge?=)Syns kanske att jag fallit pladask för enkla, naturfärgade kalendrar, men denna sista var rätt cool den med!

P&K / Tesse

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellen

  Hej! Fin blogg du har❤️ Jag och min lillasyster är uppväxta med hemmagjorda adventskalendrar och förra året tog jag på mig den uppgiften då det skiljer 7 år på oss och jag tycker dert är väldigt mysigt att pyssla. Genom åren har det varit fina tvålar, pennor, fina linjaler, sudd, fina hårspännen och tofsar, Barbieklänningar, barbieskor, liten spegel, målarfärger, gipsfigurer, liten borste, klistermärken, rolig tejp, ljus, pixi bok, vanlig sagobok, plast hundar, tomte figur, inredning, kanske ett legopaket som du delar upp i olika dagar, napp nappflaska och gosedjur till dockan osv. Ett förslag på affär är TGR/Tiger som har massa småplock.

  1. villaskogshuset123

   Tuuusen tack för dina fina ord och tips på innehåll! Så himla bra att få lite tips på innehåll! Stor kram Ellen!

 2. Lina

  Det finns så många fina kalendrar.. Jag har kvar och använder den jag själv hade som barn.. Inte modern direkt men fylld av nostalgi och tradition.. Mina barn får lite olika typ strumpor och trosor. Tidningar, pennor och suddi nappar och sånt smått och gott..

 3. Jenny Vennberg (@jennyvennberg)

  Jag ville också göra en till James men kom bara på nappar att ge 😂 Och Jimmie tyckte det var himla onödigt nu så här blir det ingen kalender, eller, förutom den jag köpte till mig själv! Hihi! Ledsen att jag inte kunde vara större hjälp 😉

stats