VILLASKOGSHUSET

TIPS FÖR RENA TÄNDER!

Innan jul fick familjen hem ett paket från Humble Brush fullt med tandborstar, men inte vilka tandborstar som helst! Dessa är tandborstar där skaftet är gjort i 100% biologiskt och nedbrytbar bambu. Inte nog med det – tandborsten är även vegan certifierad, vilket många uppskattar!
Barnen gillade de fina färgerna och tyckte nog allt att det var lite roligt att dom såg annorlunda ut. Ingen färgad plast här inte=)

Tandborststråna är gjorda utav nylon-6, en stärkelsebaserad plast och helt fria från BPA. Anledningen till det är att inget annat material kan tillgodose de krav som ställs på en tandborstes funktion, dvs att effektivt rengöra tänderna, samt att kunna göra detta under en tidsperiod om minst tre månader. De färger som finns är lila, blå, gul, vit och svart (hur coolt är det inte att borsta tänderna med svarta tandborststrån!) och både i barn- och vuxenstorlek.

För varje såld Humble Brush, delges ett barn i nöd en tandborste eller alternativ munvård och donerar pengar för motsvarande försäljningen till den svenska organisationen A Child’s Smile. Det tycker jag är gåvor med omtanke!

Gå gärna in och kika på Humble Brush hemsida och läs mer om företaget och deras arbete! Vi har nu använt våra Humble Brush en tid och älskar dom!!!
Lev ett Humble liv
P&K / Tesse
Innehåller annonslänkar
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats