VILLASKOGSHUSET

TJEJKVÄLL – DEL 1!

Igår hade jag i samarbete med The Body Shop här i Karlskrona ett Tjej-kväll event för några exklusivt inbjudna mammor! Vi hade en riktig må-bra-kväll med hudvård, make-up rådgivning, bubbel, snacks, julklappstips och MYS! Det var så himla uppskattat och vi blev så väl omhändertagna av Annika, Erika och Alexandra på The Body Shop!Kvällen började med lite bubbel från GodDryck No 2, Goda Bubblor Rosé, som är min absoluta favorit som jag levt på i sommar – haha! Det är ett mousserande alkoholfritt ekologiskt rosévin med inslag av smutron, persika, jordgubbar och blodgrapefrukt.

Gillar tanken med GodDryck eftersom bolaget ägs till 100% av den svenska stiftelsen GoodCause så kommer den framtida vinsten att gå till välgörenhet. Du kan läsa mer om GodDrycks arbete här!Under tiden vi smuttade på bubbel berättade Annika och Erika lite mer om The Body Shop. Veganska och vegetariska ingredienser, fair trade och att ta avstånd mot plågsamma djurförsök är några av företagets ledord som startade redan 1976!Därefter fick vi allihop en grundlig lektion i hudvård. Jag skäms verkligen, för jag tar hand om min hy pinsamt dåligt! När jag berättade att jag tvättar av sminket med tvål höll Alexandra, som höll i lektionen, på att gå i taket=)Vi gick istället igenom en steg-för-steg rengöring med makeup-rengöring, mask, serum, ansiktskräm och ögonkräm och efter det kände man sig som pånytt-född! Såååå himla len och fin hy!!!

Efter rengöringen fick vi Makeup-rådgivning där vi fick en dagmakeup lagd efter våra respektive önskemål. Vi fick tips på hur vi skulle applicera den på bästa sätt och vilka redskap som vi kunde använda oss av. Ett perfekt sätt att lära sig mer om hur man lägger en perfekt makeup varje dag.Alla mammor fick med sig varsin finfin goodie-bag innan de gick hem. Innehållet visar jag i ett separat inlägg! Sååå mycket fint!Vi avslutade kvällen med lite shopping – både till oss själva och jag passade på att shoppa lite smått å gott till barnens adventskalendrar!

Tusen tack till alla som var med!

P&K / Tesse

Inlägget i samarbete med The Body Shop och GodDryck

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats