VILLASKOGSHUSET

TORRBOLL!

Nu har det varit grått å trist ute i flera dagar, tar mig en kopp te och myser inne med en filt!

Grådask ute och värme och torr luft inne är ingen bra kombo för min hy direkt – nån som känner igen sig?!=) Har gått runt och känt mig som en torrboll i flera veckor med stramande panna och kinder – pyton!

Men nu äntligen har denhär torrbollen hittat nåt bra!Som buzzador fick jag för några veckor sedan testa den nya produktserien Ultra Sensitive från L300 − en ny effektiv och skonsam produktserie speciellt anpassad för känslig till mycket känslig hud. Produktserien innehåller två härligt mjuka och sköna ansiktskrämer, en för torr hud och en för normal till blandhud, samt en mild men effektiv foaming cleanser.Sååå skön foaming cleanser! Det är som en tvål som man arbetar upp till ett lödder och masserar in i ansiktet och sedan sköljer av. Tog t o m bort min vattenfasta mascara! Produkterna är oparfymerade = me like!!!Genom att använda ingredienser som huden redan har gör L300 produkter som verkar med hudens naturliga processer. L300 Ultra Sensitive passar extra bra till dig med känslig, irritationsbenägen och överreaktiv hud. Produkterna ger en direkt och långsiktig återfuktning samt ger huden ett skyddande lager mot vattenförlust och uttorkning.

Testa och märk skillnaden du med! Dom här produkterna kommer att få hänga med mig HELA vintern!😍😍

Vill du också testa produkter gratis? Skriv din mail i en kommentar nedan (publiceras ej här på bloggen) så skickar jag en inbjudan!

P&K / Tesse

Inlägget i samarbete med Buzzador där jag medverkar i en kampanj för L300

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats