VILLASKOGSHUSET

TWISTSHAKE ROSA!


I veckan kom en ny flaska till vår samling av flaskor från Twistshake – Twistshake Rosa! Vi har ju både Peach och White sedan innan och Rosa var precis lika fin som de andra.


Vi älskar de här flaskorna, bl a för den praktiska mixern som löser upp alla ev klumpar i vällingen. Tycker det är sååå synd att dom inte fanns när A var liten, han hade älskat dom lika mycket som lilla L gör!  Den nya anti-kolik dinappen Spout passar verkligen de lite äldre barnen och är garanterat spillfria! Flaskorna finns i tre olika storlekar, 180 ml, 260 ml och 330 ml och i en massa sköna färger! 

Den lilla smarta behållaren som kommer med flaskan har en öppning som är smalare än flaskans hals vilket gör att du slipper spill vid påfyllning. Vi har även fruktbitar och små kex i vår behållare när vi är ute och far!

Varför väljer VI Twistshake?

BPA-fri – säker för ditt barn och tryggt för dig

PP-plast – tillverkad i förstklassigt polypropen

Dinapp – av silikon

Mixernät – löser upp eventuella klumpar

Anti-kolik ventil – motverkar spädbarnskolik

Behållare – förbered måltiden hemma i den praktiska behållaren

Extra bred flaskhals – gör det lättare att fylla på och rengöra

Ergonomisk designad – greppvänlig för bebisar och föräldrar

(…och så är den SNYGG också!)

 

Rosa Crazymonkey
Rosa är kärlekens, renhetens och barmhärtighetens färg. Den kan reflektera glädje, tröst och en stark känsla av samhörighet. Rosa är färgen som hjälper dig att stärka immunförsvaret och släppa rädsla.

Passa på att kika in på Twistshake’s hemsida – dom har många spännande nyheter på gång! Med koden ”villaskogshuset20” får ni just nu 20% rabatt på hela sortimentet, även på de redan rabatterade varorna.
P&K/Tesse

Inlägget publicerat i samarbete med Twistshake!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats