VILLASKOGSHUSET

VÄSTKUSTEN OCH HALLMAKEOVER!

Hej bästa du! Hoppas att du har en fantastisk helg!

Vi är på västkusten i Halmstad över helgen hos goda vänner och igår blev det besök på Diggiloo med hela gänget! Sååå bra anordnat med hoppborgar, hinderbanor och tävlingar för de små i aktivitets-delen på soelområdet och eftersom vi hade sittplats i det gröna kunde barnen gå runt och slapp sitta still hela konserten! Musiken var också helt GRYM för oss som gillar schlager! Både Tommy Nilsson, Robin Bengtsson och David Lindgren gav allt och levererade verkligen!!!

Idag ska mina östkust-barn få fiska krabbor – det bästa de vet när de är här på besök! Har till och med köpt små krabbspön denna gången som vi ska agna med räkor. När vi fiskat dom åker dom givetvis tillbaka i havet, barnen brukar tycka det är minst lika spännande att släppa tillbaka dom som att fiska dom =)

Innan vi åkte passade jag på att göra en liten make-over i hallen som jag tänkte visa. Bänken från Ellos fick flytta in liksom en mysig bomullsmatta och krukan från Inmyhouse.se.. Passade även på att städa hallen ordentligt! Spegeln var FULL med små kladdiga barnavtryck, så det behövdes verkligen – haha!!!

Testade ett nytt märke – Dermosil från Dermoshop. De är i full gång att lansera att nytt och hippt städmärke som ska passa oss som älskar inredning.

Nya Dermosil Living Universalrengöring och Köksrengöring är bionedbrytbara och miljövänliga vilket är suuuperbra! De aktiva ämnena har naturligt ursprung. Även de friska dofterna härstammar från naturen och båda är ECOCERT-certifierade.

Dessa finns också som praktiska refillpatroner. När flaskan är tom kan man fylla den igen med vatten och en refillpatron som innehåller rengöringskoncentrat.

Jag har testat både deras Köksrengöring och Universalrengöring nu och den senare var toppen på spegelglas!!! Doftade ljuvligt dessutom (lite som tuggummit Jenka om det är nån som kommer ihåg det).

Dermosil har även en massa andra finfina produkter då det är ett hudvårds- och kosmetikmärke. I sortimentet hittar man trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via deras egen webbshop!

Nä, nu ropas det på frukost – ha en skön dag vänner!I samarbete med Dermosil

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats