VILLASKOGSHUSET

VINN LYKOBOX!

God morgon fina!

Så skönt när våren kommer och man får ny energi – speciellt skönt när man äntligen orkar pyssla om sig själv igen (är galet dålig på det)!

Måste bara visa det finfina budet jag fick häromdagen från Lyko – en superfin box med en massa pyssla-om-dig-själv prylar!Lykobox är speciellt framtagen för att ge inspiration och för att man som kund ska kunna upptäcka och testa nya spännande produkter. Varje Lykobox innehåller handplockade urval av varumärken och produkter. Allt för att ge en liten guldkant på skönhetsrutinerna (som ibland är obefintliga när man är småbarnsförälder)!😍

Boxen som jag fick innehöll följande:

1. Cocoa Brown Kind schampo 200ml, rengör håret effektivt samtidigt som det är skonsamt mot hårbotten.
2. Cocoa Brown Kind balsam 200ml, reder ut och ger vård utan att tynga ned håret.
3. Fudge Blonde Violet Tri-Blond 150ml, är en värmeskyddande spray med violetta pigment som dämpar gula och orange toner i blont hår.
4. Rapide Cosmetics Hand Sanitizer 50ml, är en återfuktande och bakteriehämmande alcogel som snabbt torkar in.
5. Ziaja Aloe Face Cream 50ml, är en återfuktande dagkräm som förhindrar huden från uttorkning och passar perfekt under kallare klimat.

Läs mer om Lykoboxarna här

Nu kan just DU vinna en Lykobox genom att kommentera på inlägget nedan med en motivering om varför just DU bör vinna. Vinnaren utses 3/4 och blir därefter kontaktad direkt av Lyko. Därför är det viktigt att du i din tävlingskommentar skriver med din e-postadress.

För er som inte orkar vänta så ger min kod ”villaskogshuset100” 100 kr rabatt vid köp om minimum 700 kr hos Lyko.se. Koden kommer att vara giltig under 48h (28 tom 29 mars).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine Nyberg

  Åå vilken underbar Box! Då jag ofta tillbringar min tid i stallet blir de ofta att man glömmer bort att ta hand om sug själv! Jag har väldigt känslig hy ich hade därför velat testa dessa fantastiska produkter. Samt att mitt hår är ganska tunnt men väldigt matt och lockigt så alla produkter som kan hjälpa , även mes att få bort dem gula tonerna är välkomna! Nu håller jag tummar och tår på att jag denna fantastiska Box får😻✊🏼🍀

 2. Samantha Claesson

  Då jag har långt, tjockt och tovigt hår jag nästan slutat att kamma, skulle behöva fräscha upp det med det samma! Slippa bad hair days och hur jag alltid ser ner på mig själv och tycker att håret är fult, när det spretar åt alla håll och har toner av gröngult! Håret som blir yvigt när jag kammar det och haft lockar, så att jag olika frisyrer rockar. Mitt problem idag är klart mitt babyhår som spretar åt alla håll, över det har jag ingen som helst koll. Bildar en tuppkam när jag sätter upp en tofs, dock är jag inget proffs… Men med hårprodukter anpassade för mitt hår hade allt löst sig på ett kick, om jag denna lykobox fick! Styla håret snyggt och rocka hatten, slippa att som nödlösning blöta ner håret med vatten… Min mail: Samantha.claesson@icloud.com (har även tävlat på min instagram _s4m4n7h4_)

 3. Alicia

  Hade varit fantastiskt att vinna dessa produkter! Sista 3 år har jag inte haft mkt tid för mig själv eftersom jag fick 2 barn och studerar till barnmorska. Det hade passat mig perfekt då både mina hår och hud behöver lite kärlek 💖💖💖

 4. Isabella Folkesson

  Önskar verkligen vinna detta då jag väntar mitt tredje barn om 50 dagar och har precis haft influensa så jag är trött, blek och känner mig otroligt tråkig och livlös och mitt hår skulle verkligen behöva lite kärlek. Så jag håller tummarna för att jag vinner så min kropp och knopp får lite kärlek innan bebisen tittar ut ✊☺

stats