VILLASKOGSHUSET

WEEKEND-MOOD!

Lat helg och vi har varit på Ronneby Brunn och lekt, badat och njutit vädret! Sååå skönt! Barnen älskar detta plejs och efter några timmars bad och stoj var det skönt att gå upp på brunns-terrassen och chilla och äta glass! 

Har inte fått så mycket solbränna denna sommaren (!) men nu har jag fått möjlighet att testa Tancan Selftanningspray som fanns med i goodie-bagen från eventet med Luxuriousvip på Falkenberg strandbad. Den kommer verkligen bli en life-saviour om några helger då vi ska på bröllop! Före-/efterbild kommer!!!

Tancan är en solspray med bronzer för hela kroppen och ger en gyllene naturtrogen solbrun färg, håller ca en vecka. Den innehåller de exklusiva råvarorna Erythrulose, Vitt te och Aloe Vera som hjälper till att återfukta och bibehålla hudens spänst samtidigt som huden får ett hälsosamt utseende utan skadliga UV-strålar – just perfect!Tancan hittar du bland annat hos Shopcorn som jag inlett ett samarbete med inför hösten. Här kommer jag att presentera olika produkter inom både inredning, mode och träning/livsstil och det känns superroligt och spännande!

Vad är då Shopcorn??? Hösten 2014 grundades Shopcorn med visionen att man som konsument ska kunna handla produkter från lokala designers till världskända varumärken på ett och samma ställe. Varje dag ansluter sig nya butiker till gallerian och idag är Shopcorn en av Sveriges snabbast växande handelsplatser online.

Jag har fått möjlighet att samla mina favoriter hos Shopcorn och du hittar dom HÄR!!!I samarbete med Shopcorn

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats