VILLASKOGSHUSET

BARNRUMS-INREDNING 20%!

Jag får dagligen frågor om varifrån saker i lilla L’s rum är inköpta och det är jätteroligt att ni blir inspirerade – fråga på bara!!!

En av mina absoluta favoritbutiker vad gäller barnrums-inredning är fina Miniroom.se! Mycket av det som finns i lilla L’s sovhörna kommer därifrån – inlägg med direktlänkar till t ex sänghimmel, vimplar, kuddar etc hittar ni HÄR!

Miniroom.se har en vision att skapa Sveriges bästa nätbutik med inredning till just barnrum. Barnrum är ju en plats som ska rymma många funktioner, allt från vila och mysstunder till lek och bus. En stor del av sortimentet består av genuina Skandinaviska varumärken, så som Numero 74, Kids Concept, ferm LIVING, Sebra, Färg & Form, Garbo & Friends, Luckyboysunday med flera.

Just nu har NI fina följare hela 20% rabatt på HELA sortimentet hos Miniroom.se!!! Hur grymt är inte det?!?!?! Ange kod NATHALIE20 i kassan så dras rabatten av. Erbjudandet gäller till och med 20/3 – passa på att fynda födelsedagspresenter, dopgåvor och sötsaker till de små!

Puss & Kram / Tesse


Innehåller annonslänkar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats