VILLASKOGSHUSET

DAGS FÖR KRÄFTSKIVA?

Äntligen är sensommaren här och man dukar upp för kräftfest, skördefest och utomhushäng i augustisolen! Ser redan nu att det börjar komma finfina rotfrukter och blomkål, kronärtskocka och annat gott och lokalt odlat på hyllorna i affären! 😍
 
Kräftor i sig är inte särskilt mättande, så servera gärna matiga tillbehör till som paj, bröd, starka ostar och krondill. Vi har skiva hemma hos svärisarna på fredag då svärfar fyller år och mitt bidrag blir att sno ihop en västerbottenostpaj – mumma! Resultat och recept kommer imorgon!Älskar att duka fint och linne är en av favoriterna vad gäller både dukar och servetter. Det är sååå mycket snyggare att ha skönt slitna linneservetter som man kan använda gång på gång än engångs.

 Under sommaren har vi (trots vädret!) suttit ute mycket på vår nybyggda altan och då haft en ljusslinga hängades på väggen för lite mysljus – toppen iom att det är LED i.
Delar med mig av lite tips på tillbehör för att få till den rätta myskänslan på sensommarfesten nedan – du hittar allt i min favoritlista hos Shopcorn!!!
 
Lykta // Pläd // Duk/Servett linne // Duk linne // Vas // Bricka // Barset 3 delar // LED slinga // Per Morberg vitvinsglasI samarbete med Shopcorn.com

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats