VILLASKOGSHUSET

DOLLY STYLE KALAS!

Igår var det dags igen – kalas nummer 2 med Dollly Style-tema!!!

Molly, Holly och Polly är just nu dom stora idolerna och detta temat hade lilla L bestämt sig för redan i somras när vi sett dom på en spelning i Halmstad! Och visst måste man ha enhörningar på ett Dolly Style-kalas?! Finfin dekor från Myperfectday.se!

Hon hade även önskat korv med bröd, hela havet stormar, Dolly Style-tårta och skattjakt. Skattjakten fick minimeras till fiskdamm eftersom hon ville ha det också och det blev ju liksom lite mycket med både ock.

En lila peruk med stor rosett fick hon på födelsedagen så det var en söt liten Polly som kalasade igår med sina sex små kompisar.

Som vanligt hade vi beställt tårta i samarbete med finaste Dintårta.se som levererat en snygg fototårta med vaniljbottnar med hallonmousse och Dolly Style ovanpå.Sen hade hon även önskat sig Cakepops med hjärtan och vi gjorde ett finfint Cakepops-stand av frigolitbiten som ligger i kartongen när de levereras. Vi slog in frigoliten i guldpapper och tejpade på undersidan. Sen tog vi en penna och gjorde hål för Cakepopsen och tryckte i dom – plättlätt och bra inspo från Dintårta.se!

Jag gjorde ett fruktfat också för dom som inte gillar så mycket sött och så är ju popcorn ett måste! Smarriga godispåsar med innehåll från bästa Candypeople blev det också!!! Dessa Regnbågs-godisar är verkligen to-die-for och passade ju superbra bland enhörningar och dollysar!

Hon fick så fina små presenter som jag får fota vid tillfälle – ett smyckesskrin, tisha med Marcus och Martinus, gosedjur, pysselbok och en muffins-docka!!!

Nu ska vi inte kalasa mer förrän på söndag (!) då mormor fyller år, sen måste vi börja dra ner på sötsakerna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats