VILLASKOGSHUSET

NY VÅR-OUTFIT!

Hej bästa ni! Idag var lilla loppan feberfri efter sin spruta så imorgon får hon gå på dagis igen och ladda inför söndagens barnkalas i Dolly Style tema!!!

Förra veckan var jag värdinnan för en visning av vårens kollektion från House of Lola. Blev ju så förälskad i kläderna i höstas och nu när jag har rensat ut min garderob från gamla kläder (blev en full svart sopsäck!) måste jag ju fylla på med nytt – haha!

Vi var 10 glada mammor som klämde, kände och provade på allt fint som kommit och fick ta del av erbjudanden, gåvor och det fanns även en hel del till barnen i vårens kollektion. Glömde naturligtvis att fota den snygga tröjan som jag beställde till Anton, så jag lägger med en bild från House of Lolas hemsida!

Jag blev kär i den söta Catch me blouse med små prickar! Tog både blusen och ett linne i samma tyg (som jag också glömde fota!). Passade superbra tillsammans med ett vitt linne under också.Survivor sweater i grått var lite rolig – klassisk mjuk collegetröja med en vit kant i jersey längst ner. Fick den rätta lager-på-lager känslan utan att vara minsta knölig under!

Fick även en värdinnegåva i form av en top med tre kvarts ärm som passar bra till jeans och en fin schal i grått!!! Älskar detaljerna!!!

Lovisa fick det söta leo-printet på både linne, byxor och mössa och så fanns det ett matchande linne med prickar till mammas blus – lyckan var gjord!!!

Nu är vi redo för vår i våra nya outfits!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats