VILLASKOGSHUSET

HALLOWEEN-INSPO!

Foto: Hanna Björkstedt

Barnens favorithögtid – HALLOWEEN – närmar sig med stormsteg! Tänk att få klä ut sig till hemska monster, häxor, mumier och zombies – och få GODIS för det!!! Min absoluta favorit-halloween-bild ovan kommer från boken Barnkalas som fotografen Hanna Björkstedt och konditorn Sandra Boart skrivit, visst ÄR den söt?!

Förra året klädde Anton ut sig till Mumie – en in-och-ut-vänd Startrooper-dräkt och lite avrivna lakansbitar som vi lindade runt armar och ben och en mumie-mask från Ica. Lilla L var en liten söt ”hemsking” med Bat-klänning i vitt, svart och tyll och jag hade ärr-tatueringar och såg väl hemskare ut än vanligt=)

I år blir det Halloween-disco på skolan, Halloween-fika med små kompisar nästa söndag och Halloween-runda till tillfrågade grannar den 31/10 som ju är den riktiga Halloween-dagen. Vi har redan köpt på oss dekorationer från Fridas Kalas, muggar, tallrikar och servetter från H&M och dekorationspennor med ätbart bläck från Panduro!Lilla L har fått en häx-dräkt av en kompis (typ två stl för stor!) som hon ska ha, så denna mamman får plocka fram syslöjds-kunskaperna och lägga upp den långa kjolen tills nästa helg. Men visst är den fin?!

Återkommer med bilder från firandet nästa helg, men nedan har jag samlat inspo till lite ätbara läskigheter och dekorationer från Pinterest! Boooooooo!!!

P&K / Tesse

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofiordning

    Hej! Har precis hittat hit och vilken underbar blogg du har! Galet inspirerande bilder 🙂 Jag kommer lätt kika in här flera gånger <3

stats