VILLASKOGSHUSET

HAPPY VALENTINES DAY!

Hej fina ni och glad Alla Hjärtans Dag! ❤️

Vi firar inte jättemycket idag, ska fika lite gott ikväll och hålla tummarna för att vi blir friska snart! Jag är inne på dag 7 med virusinfektion i ögon och storebror är också hemma, sååå drygt!!!Häromdagen kom ett bud med nåt som verkligen passar Alla Hjärtans Dag! Vi fick hem 3st LEGO Friends Heartboxes! 1st Emmas’s Heartbox 1st Stephanie’s Heartbox 1st Mia’s Heartbox!

LEGO Friends Heartboxes är en ny produkt, gjord för att barnen enkelt ska kunna ta med sig sina leksaker på vägen! Det finns fem olika – en för varje LEGO Friends tjej. Konceptet går ut på att ditt barn enkelt kan bygga ihop sin hjärt-box och i den förvara den tillhörande mini-dockan och de accessoarer som representerar hennes intressen.

Det finns ett lock till boxen så att innehållet inte åker ut, och därmed är enkel att ta med sig hem till kompisen, skolan, morföräldrarna och så vidare.

LEGO Friends är till för alla nyfikna själar – för alla barn, oavsett om de är intresserade av robotar, att måla, åka skateboard…

Det spelar ingen roll vilken passion ditt barn har, LEGO Friends ger dem en underbar värld där de alltid kan vara sitt lekfulla jag! Lillasyster och jag hade riktigt roligt när vi byggde ihop askarna – älskar verkligen LEGO Friends!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats