VILLASKOGSHUSET

SKÖNA NYHETER!

Hej, hej, söndag!

Igår hade vi en riktigt mysig dag då vi satte ihop en studsmatta till barnen. Hade mycket bra teamwork med storebror och vi fick ihop studsmattan på en förmiddag! Barnen studsade sedan hela eftermiddagen och jag fick tid över till annat. Bland annat hann jag att testa lite av produkterna jag fick hem med bud för nån vecka sedan från Garnier!!!

I samarbete med Buzzador medverkar jag nu i en kampanj för Garnier. Totalt fick jag hem 9 produkter från Garniers sortiment av hår- och hudprodukter för kvinnor. Budet innehöll bland annat en superbra nyhet – Garnier Ambre Solaire Hydrating face protection mist med SPF 50! Inte för att det behövs denna sommaren (!), men den är ju superbra att bara ta upp ur väskan och spraya när solen visar sig – funkar över smink, utan att den lämnar huden klibbig eller fet. Smart!

Eftersom jag har en känslig hudtyp fick jag även följande finfina produkter:

Garnier SkinActive Day Cream, Flowerhoney och Rose floral water. Dom båda ansiktskrämerna innehåller 96% naturliga ingredienser och är superlena och stärkande – älskar dom redan!!! Och doften – rosor och honung – mmmmmm …..

Fick även en SkinActive Micellar Cleansing Water och Gel Wash som passar alla hydtyper och lugnar huden. En gelebaserad ansiktstvätt med grönt te extrakt som är känt för sina renande egenskaper fanns också med samt produkter till håret med riscreme och havremjölk. Schampot och balsamet är super och hårmasken ska jag testa ikväll – den är säkert lika väldoftande och uppiggande som resten av produkterna!

Vill du också bli buzzador och få produktnyheter hemskickade? Kontakta mig i en kommentar nedan (publiceras ej) med ditt namn och mailadress så återkommer jag till dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats