VILLASKOGSHUSET

JULKALENDER – VINN SET FRÅN HOUSE OF LOLA!

I samarbete med fina klädmärket House of Lola lottar jag härmed ut ett kitt bestående av:

Feeling free cardie ruby red – en supersnygga långkofta i den fantastiska färgen Ruby red. Lite kaftankänsla med mycket vidd, stora fickor och smala ärmar vilket ger den en nätt känsla. Den har en perfekt under-knäet-längd och är i ett material bestående av en tunn, finstickad blandning av viskos och linne som ger den en härlig lyster med fint fall. Feeling free görs bara i onesize.

Sally shawl ruby red – detta är verkligen en beroendeframkallande sjal! Efter att man en gång provat den så vill man aldrig ta av sig den. Sjalen är jättestor och jätteskön och man kan linda den flera varv eller ha den lätt hängande på axeln om man så önskar. Älvan finns broderad i ena hörnet och så har vi även en liten berlock fastsydd som en extra fin detalj.

Värdet på Feeling free cardie är 890 SEK och Sally shawl 450 SEK.

Allt du behöver göra är att kommentera nedan hur många ljus man tänder i adventsljusstaken den 1:a advent. Det går även bra att tävla på mitt instagramkonto Villaskogshuset för ännu större chans att vinna. Tävlingen avslutas på torsdag 7/12 kl 21.00 och vinnaren presenteras i detta inlägg och på instagram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats