VILLASKOGSHUSET

JULKLAPPAR FÖR SMARTISAR!

God morgon vänner!

Idag har vi tänt tredje adventsljuset och myser länge i soffan efter kalaset igår!

Passar på att tipsa om julklappar från Kunskapstavlan som jag hade äran att få träffa på underBARA BARN-mässan i oktober! Om du vill ha något mer än bara vacker design borde du ta en närmare titt på Kunskapstavlan. Kunskapstavlan förmedlar kunskap genom design, lite ”smart art”. I samlingen finns design både för stora och små. Genom The life collection gör man även vad man kallar ”Livräddande design”. Vi har t ex dessa två fina print som visar både HRL och Livräddning i söt design!

Kunskapstavlan är ett miljövänligt företag och det är en av grundpelarna i Kunskapstavlan. Pappret är miljövänligt som både är certifierat med FCS och EU Ecolable. Man använder även Svanen märkta och miljövänliga producenter och man producerar alla sina produkter i Sverige. Kunskapstavlans huvudprodukt är prints, men det finns även utvalda motiv på kökshanddukar, glasunderlägg och brickor. Dessa hittar du hos utvalda återförsäljare världen över.

Företaget är beläget i Stockholm och det är vännerna Agneta och Jennie (som även varit kollegor inom reklambranschen) som driver företaget.

Vi har även de fina printen med löv och djur hemma och printen känns så lyxigt tjocka och snygga!

Stay tuned för en finfin giveaway med Kunskapstavlan på min blogg och instagram Villaskogshuset!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats