VILLASKOGSHUSET

LITE MAMMATID!

Lugnet som infinner sig efter lunchtid när Lovisa somnat i soffan (blev en sen kväll igår) och Anton försvunnit iväg till en kompis! Vanligtvis är det ju dessa stunder jag får min chans att jobba med att svara på mail, planera och skriva blogginlägg mm, men idag tog jag lite ledigt och hade egentid innan Mammabrudarna kommer och det blir bubbel, prat och utegång!!!Något som jag alltid varit dålig på är att rengöra min hy efter dagen – sköljer ofta av med en mild tvål och (i bästa fall!) hinner jag smörja mig med en nattkräm – thats it! Jag har torra partier i ansiktet som behöver mer kärlek och det syns i huden, så jäkla dumt! Så nu har jag faktiskt tagit tag i detta och varit duktig!

Just nu använder jag dessa produkter från Yves Rocher: en ögonmakeupremover, Hydra Rengöringsgel, konjaksvamp för ansiktet, ansiktspeeling – pulver att blanda med rengöring, och efteråt Hydra Vegetale ansiktsvatten.

Ögonmakeupremovern har en mild och skonsam tvåfasformula som tar bort alla spår av makeup (även vattenfast) i en enda rörelse och utan att lämna en fet hinna – tummen upp för det. Makeupen avlägsnas helt och formulan med blåklint lugnar huden runt ögat.

Hydra Rengöringsgel är fri från färgämnen, mineralolja och parabener och innehåller över 93 % ingredienser med naturligt ursprung. Miljövänlig tub, med 25 % mindre plast än en standardtub – tjoho!

Konjaksvampen rengör ansiktet och den har 100 % vegetabiliskt ursprung. Den är gjord av fibrer från konjakträdet som växer i Sydostasien och boostar hudens lyster tack vare sin mikropeelingeffekt. Den är praktisk och enkel att använda och går bra att använda med en rengöringsprodukt. Om den används varje dag så håller den i cirka 3 månader.

Alla produkterna finns just nu till ett grymt erbjudande HÄR, effektiva hudvårdsprodukter med ingredienser från växtriket för alla hudtyper!

Just nu 25% på ALL skin care!

Erbjudandet gäller 25/4 – 28/5.

Var rädda om er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats