VILLASKOGSHUSET

NYTT PÅ VÄGGEN!

Dags för lite nytt på väggarna inne hos lilla L och i veckan kom detta söta konsttryck upp!

Trycken kommer från företaget VaniMeli som även gör svensktillverkade naturgummidockor som är handmålade med certifierade matfärger! Perfekta vid tandsprickning och dom är också söta att leka med!Lite historia om figurerna!

VaniMeli – Första mötet VaniMeli är omtänksam och värnar om både djur och natur. Han älskar björkskogen och tycker att det är den finaste platsen i hela världen. Hans nyfikenhet gör att han lätt får nya vänner och alltid lär sig nya saker. VaniMelis favoritfärg är rosa – samma färg som de goda smultronen han gärna äter till frukost tillsammans med kall mjölk och honung. AstoLuina – Första mötet AstoLuina älskar att skratta och tar gärna plats när tillfälle ges. Hon tycker det är viktigt med rättvisa och att alla ska må bra. Växtriket ligger henne varmt om hjärtat och hon blandar gärna egna färger av allt naturen har att erbjuda – speciellt i mintgrön – hennes favoritfärg.

Trycken är en perfekt dekorationsdetalj i barnrummet. Motivet är i storleken 50x70cm och tryckt på ett matt papper i tjockleken 200g/m2. 

Mysig fredag till er mina vänner!!!

Puss & Kram / Tesse


I samarbete med VaniMeli

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats