VILLASKOGSHUSET

NYTT PIFF PÅ PIZZAN!

Varje fredag har vi hembakad pizza och i fredags testade vi ett nytt ”pynt” på pizzan – salami chips med cheddarsmak från Göl som var med i senaste utskicket av Smakbox som jag får varannan månad. Underbart goda och tunna ”chips” med smak av cheddar. Salamichipsen är fint skurna och räfflade salamibitar och passade även utmärkt till snacks medan vi väntade på pizzan i ugnen. Till och med barnen gillade den lite starkare smaken och lillasyster gjorde även sin egen version och la på riktiga chips från Estrella med paprikasmak, också den från månadens Smakbox!

För att det skall gå fort gör vi oftast pizza på färdig ”pop-up-deg” och barnen får kavla ut och lägga på vad dom vill: tomatsås, kokt skinka, ananas och ost är det vanligaste men i fredags blev det som sagt en ny smaksensation.

Bästa Fredagspizzan

1 fp färdig pizzadeg med tomatsås

2 dl riven ost, smakrik

1 fp Göl Salami Chips Cheddar

Ruccola

Kavla ut pizzadegen enl anvisning och bred ut tomatsåsen. Fördela salami chips efter behag och strö över osten. Grädda i ugn enl anvisning på paketet och strö över ruccola vid serveringen!

Vem vet vad som hamnar på pizzan nu på fredag?!

Pssst – du vet väl att du alltid har 15% rabatt på första boxen eller vid köp av Smakbox som gåva med koden VILLASKOGSHUSET?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats