VILLASKOGSHUSET

SOMMAR PÅ HJUL!

I samarbete med STIGA Sports

I veckan kom ett fint bud från STIGA Sports och Anton blev helt lyrisk – den nya line kickscooter-modellen från STIGA!!! Vi gav oss genast iväg för att testa den och hej vad det gick! Anton som är galen i fart och fläkt (han blir väl motorsportsförare när han blir stor!) åkte så glatt iväg på sitt nya favoritfordon. Det gick superbra att köra både på vår grusväg in till huset och ute på asfalten! Jag testade också några ”kick” och den var riktigt skön!👍🏻
En matchande hjälm från STIGA var också med i paketet, viktigt att ha tillsammans med skydd, för det kan gå undan! =)

Hjälmen är en multifunktionell aktivitetshjälm av modellen STIGA PLAY. Med STIGA PLAY behöver man inte längre skaffa olika hjälmar för olika aktiviteter utan den passar lika bra att åka pulka, skridskor eller utförsåkning, som för mer somriga aktiviteter som till exempel cykel eller skateboard.Kickscootern har ett sk Dual Stability System som är en ny konstruktion, unikt framtagen av STIGA:s egna produktutvecklare, med bl a dubbla bultar och minimerade glapp vilket gör åkningen säkrare, stabilare och skönare.För att göra åkupplevelsen ännu bättre har årets kickscootrar försetts med mjuka handtag i TPE, för högsta prestanda och bästa möjliga grepp, xerad styr- stång och låsmekanism med dämpande bussning, dubbel låsfunktion, nya originalhjul tillverkade i polyuretan med ABEC 7-karbonkullager och man har även förbättrat cykelstödet för de stunder kickscootern behöver parkas! =)

Mycket smidig funktion också för att fälla ihop den när man vill ta med sig den i t ex bilen i sommar! Tar nästan ingen plats alls!!!

Anton tyckte det var riktigt skojjigt och jag tror nog att lillasyster blev lite avis, men som den snälle storebror han är så lånade han ut kickscootern en liiiten stund till henne =)

Ni kan läsa mer om kickscootern HÄR och om hjälmen HÄR!

Ser ut att bli en sommar på hjul i år!❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats