VILLASKOGSHUSET

ÅTERTA DEN KRONOLOGISKA ORDNINGEN I DITT INSTAGRAM-FLÖDE!

Igår blev det för mycket! Tre dagar gamla (eller ännu äldre!) inlägg kommer upp i mitt instagram-flöde – visserligen jättefina – men jag vill ha mitt flöde i kronologisk ordning!!! Var är ”senaste”-knappen?!?!?!

Jag följer konton som inspirerar mig med sina bilder, sina texter och sina personligheter bakom kontona. Det är superroligt att se dessa bilder i kronologisk ordning tycker jag, jag vill gärna veta vad mina instavänner har för sig här och nu, vill jag se vad de gjorde för fyra dagar sedan går jag ju in på deras konto och läser ifatt. Jag vill själv bestämma detta, och igår blev jag helt galen på att instagram skall bestämma över mitt flöde!!!

Har tidigare alltid varit emot push-aviseringar och notiser från diverse appar i telefonen, det är stressande och i en redan stressad vardag behöver jag inte ha MER av den varan. MEN – igår kom jag på ett sätt (detta är långt ifrån nytt!) att få se mina favoritkontons inlägg i kronologisk ordning på instagram. Eftersom det verkar vara många av er som också är frustrerade och irriterade av instagrams upplägg så tänkte jag att det kanske kunde vara bra att sprida min nyfunna kunskap vidare! 😍

Du kan välja om du vill få push-aviseringar när någon gillar eller kommenterar ditt inlägg. Om du har aktiverat aviseringar kan du även välja konton som du vill få meddelanden om. Så här slår du på och stänger av push-aviseringar:

Gå till din profil
Tryck på (Android) eller (iOS) längst upp till höger > Inställningar för push-aviseringar

Ändra dina inställningar

Om du vill få meddelanden om dina favorit-konton som du följer går du till kontots profil (se bilden nedan och det måste göras på varje konto du vill få meddelande om) trycker på (Android) eller (iOS) > Aktivera aviseringar om inlägg.
Obs! Om du har aktiverat inläggsaviseringar för ett konto men inte får push-aviseringar vid inlägg på kontot måste du kanske ändra inställningarna för push-aviseringar i telefonen.Du väljer sedan själv hur du vill bli notifierad om en händelse i telefonens inställningar under Notiser och Instagram-appen. Jag har valt att det skall visas i Notiscenter, Ljud av och vid låst skärm som en banderoll, men det är ju en smaksak! Vill jag nu gå in och se mina favoriters inlägg i kronologisk ordning behöver jag bara dra uppifrån och ner på min låsta skärm och trycka på varje post så kommer dom upp!Dra ner på låst skärm för att se vilka som postat inlägg i kronologisk ordning.I’m sooo happy now!

Tryck gärna på lilla hjärtat om ni hade nytta av denna lilla simpla ”tutorial” från en glad amatör!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. A-L

    Hej,

 Du har ett konto på Blogvertiser men mailen vi försöker skicka till dig studsar tillbaka. Maila gärna mig om du vill att vi uppdaterar den. Ha en fin dag!

    Mvh Ann-Louise

stats