VILLASKOGSHUSET

EVENT – FALKENBERG STRANDBAD

I helgen var jag och 12 andra härliga influencers inbjudna till lyxigt Hälsa och Skönhets-event på Falkenberg Strandbad som anordnades av goa tjejerna Emma, Caroline och Emelie som ligger bakom Luxuriousvip. Och vilket gäng vi blev!!! Alla med olika bakgrund och olika inriktningar på sina sociala medier, men ändå det gemensamt att vi jobbar med och/eller har det som stort intresse.
Jag åkte över till västkusten redan på fredagen för att slippa stressa och sov över hos goda vännerna i Halmstad. Kändes så skönt att kunna ta lite sovmorgon och bara behöva köra en halvtimme till Falkenberg istället för 3 timmar (!).
Dagen började med ett riktigt härligt yoga-pass med Elaine och från Leelamovement längs ut på piren. Under morgonen hängde regnet i luften, men solen kom fram lagom till yogan och alla moln försvann – sååå underbart! Elaine som ledde yogan tog verkligen ner mig på jorden och fick mig att bli helt lugn och det blev en perfekt start på en perfekt dag!!! Jag har hållit på mycket med yoga innan, men sedan barnen kom har jag tappat det intresset. Kul ändå att vissa positioner satt i från förr. Vi fick även testa nyheter från Personbästa – supergoda tillskott! 😍
Efter yogan gick vi tillbaka till vår fina lokal på Falkenberg Strandbad och där fanns bubbel och alkoholfria alternativ och lite snacks som väntade på oss och så gick vi igenom dagens schema. Så himla fint anordnat och gott med lite förfriskningar efter yogapasset!
Lunchen intogs i restaurang Köket som är en häftigt inredd restaurang med en ny sorts mat- och serviceupplevelse. Känslan av att sitta i ett bibliotek på en fin herrgård infann sig med bokhyllor från golv till tak, skinn- och läderklädda möbler och bord, detaljer från djurriket och en öppen miljö som inbjöd till att vara visuellt delaktig i matlagningen – toppenskoj! Att maten dessutom var en riktig smaksensation gjorde ju inte saken sämre.
Därefter följde en föreläsning med Elaine som pratade om vikten av välbefinnande, att må bra hur man kan använda dofter för att slappna av eller bli piggare. Mycket intressant!
Vi fick även ett föredrag av Studio Z och Linda och Marie som är leg. sjuksköterska/distriktssköterska och driver studion. Dom utför injektionsbehandlingar med filler och botox och för mig är detta en helt ny värld. Det var superintressant att höra hur de jobbar med hygien, säkerhet, estetik, och hur man faktiskt även kan lindra migrän med botox! Just nu har Studio Z 20% till alla nya kunder så finns ni i Göteborgs-området och är intresserade av detta – kontakta Studio Z!
Lyxigaste goodie-bagen delades ut innan det var dags för spa!!! Mer om innehållet kommer i separat inlägg, men jag kan redan nu avslöja att Arton95 gav oss stiliga klockor i olika designer och färger. Beställ en klocka innan 25/6 så har du hela 35% rabatt på valfri klocka med koden LUX1895!!!
Vi hann även tillbringa en stund i det nyinvigda spa som finns på Falkenberg Strandbad. Hit ska jag ta med maken och mysa riktigt ordentligt i höst!
Fördrink på balkongen innan maten! Det blev även lite gruppbilder som Linus Söderlund som var med oss hela dagen tog.
Middagen var mysig och vi satt och pratade om allt möjligt från hus till föräldrar till barn!
Senare på kvällen var det musikquiz i den mysiga lobbyn och vi tyckte vi hade alla rätt (men det tyckte inte musikquiz-ledaren)! 😎
Dagens ”surprize” var att vi allihop skulle sova på samma ställe! OMG – 15 pratglada tjejer i en och samma lokal, men det gick över förväntan. Vi blev inkvarterade i spaet’s Eldrelax med stora, mjuka vilsängar – sååå mysigt. Timmen blev dock väldigt sen innan vi släckte, men jag tror ändå att jag somnade först! 😴
 
Tusen tack till alla som var med – det var ett riktigt mysigt event med många nya bekantskaper och goa skratt!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats