VILLASKOGSHUSET

BYE, BYE OKTOBER!

Lite oktoberbilder från mitt instagramkonto Villaskogshuset

Fasligt vad tiden går snabbt när man har roligt! Vips, så var oktober slut och så kom årets segaste och tristaste månad…

Inledde mitt oktober med en tripp till den stora staden. Inbjuden som VIP-bloggare på underBARA BARN-mässan (fyra inlägg om detta event finns på bloggen HÄR, HÄR, HÄR och HÄR!) och träffade en massa goa bloggare och instagrammare! Energi-kick delux!!!

Maken och jag stannade kvar över helgen och mös med goda middagar och musikal – man får ju passa på – det är ju ändå 50 mil att köra=)

Fotografering med mina små i ett underbart höstlandskap med fina Agentumfoto och blogglunch anordnad av bästaste LOPPI med första hjälpen kurs och tips på vad man bör ha med sig när man reser med småbarn! 

Och till sist – HALLOWEEN!!!!

Hoppas ERT oktober varit lika bra som mitt! Nu ser jag fram emot inte mindre än TRE roliga event i november! Mer om det senare=)

P&K / Tesse

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats